Moreen Vree uit Voorst

Functie in bestuur: veterinaire zaken en website

Mijn naam is Moreen Vree. Ik woon samen met mijn vriend Sander en onze beestenboel in het buitengebied van Voorst in Gelderland. Al jong ben ik besmet geraakt met het “schapenvirus”. Mijn ouders hebben een paar stamboek schapen waarbij ik altijd nauw betrokken ben geweest. Al een tijdje kriebelt het om zelf een koppeltje schapen te gaan houden. Met Sander ben ik op zoek gegaan naar een schapenras wat bij ons past. We wilden een mooi en robuust schaap waar een actieve stamboekvereniging achter zit. En dat is gelukt! In 2016 hebben we onze eerste Suffolk ooilammeren opgehaald. Inmiddels zijn onze drie ooien drachtig van onze dekram en verwachten we dit jaar onze eerste lammeren, spannend!

Ik mag ook een taak als algemeen bestuurslid voor de stamboekvereniging bekleden en zal daarbij,  naast de algemene taken, mijn best doen om regelmatig nieuws en andere berichten op de website te zetten.

In het dagelijks leven ben ik op dit moment nog student,  maar ik hoop begin april mijn dierenartsdiploma in ontvangst te mogen nemen! Dan wil ik graag aan het werk als praktiserend dierenarts, uiteraard met speciale interesse voor schapen.

Tot ziens bij de activiteiten van het SSN!

Moreen Vree